Övernaturliga krafter?

Hej bloggen :)

Idag har jag haft tre prov i skolan, tre prov på en dag är allt annat än schysst. Och inte heller lagligt om Annis har rätt i det hon säger, och det har hon ju nästan alltid ;) Imorron har jag prov i Svenska och dagen efter i Spanska och Social Science :(:( Det var en väldigt olaglig skola jag går i.. Efter skolan så åkte jag till stallet för ridning, jag har nog aldrig skrivit om ridningen förut i denna blogg, är ingen riktig hästtjej som älskar att prata favvo-hästar osv. Men att rida är kul, särskilt när man hoppar :D Och det gjorde vi idag. Jag red hästen Kokos och hon verkligen älskar att hoppa, hon flög fram över hindrena och det gick jättebra för oss på banhoppningen.

Nu undrar nu säkert vad denna rubrik har med prov och ridning att göra. Men det kommer nu. Det är nämligen så att på senare tid har jag börjat tro att jag skulle vara synsk eller nåt. Här är några exempel som fått mig att undra: när jag träffade Annis o Karis så sa nån av dem att de träffat nån från vår gamla skola, jag trodde hon sa att hon träffat Johannes på slussen men jag hörde tydligen fel, några minuter senare går vi på slussen och gissa vem som går förbi? Johannes! Och honom har jag inte sett sen  jag slutade nian. Idag satt vi i biblioteket i skolan och så tänkte jag på en snygg kille som går i trean och tänk om han skulle komma in i detta rum just nu...och så gjorde han det! Och sen idag när jag var i en sko-affär så såg jag ett par skor som jag tror Kenza har och så tänkte jag: tänk om jag skulle se Kenza på stan idag. Gissa vilken chock jag fick när jag vänder mig om och genom affärens fönster ser Kenza stå precis utanför, typ två meter ifrån mig!!! Det var faktiskt läskigt. Förstår ni att jag börjar undra?

När jag blir synsk får ni gärna komma till mig så ska jag spå er framtid ;) Puss på er!


På tal om hästar, en bild från när vi red i Mexico. Det var underbart att galoppera
på stranden.

My own little project


Titta på det här rummet och med en hel del fanatsi försök att föreställa er ett helt nytt badrum, designat av....mig! Japp, det är sant, jag ska designa det nya badrum som vi håller på och bygger hemma hos min mamma. Detta beror på att vi har som en vindsvåning där det finns ett stort sovrum och (det fanns) ett badrum. När vi hade en barnflicka som bodde hos oss så bodde hon där men nu står det tomt och det är tänkt att jag ska flytta upp dit : )

Anledningen till att vi bygger om badrummet är för att det hade vattenskador. Eftersom vi hade försäkring så betalar försäkringsbolaget för nästan hela ombyggnaden :) Vad gäller inredningsidéer så har jag bestämt mig för att ha mörkgrått, nästan svart, kakel på golvet och lite kalkigt, slitet "off white" kakel på väggarna. Jag valde neutrala färger eftersom man lätt tröttnar på skrikika färger även om det kan vara snyggt. Istället ska jag ha andra små färgklickar i rummet, på saker som går att byta ut (typ handdukar, tandborsthållare, toalock, who knows..). Det hela blir nog klart inom ett par månader, så kom ihåg denna "före"-bild för snart får ni se resultatet :)

Bad habits

Nu har jag så himla mycket i skolan. Vi har prov i nästan alla ämnen nästa och nästnästa vecka och läx-högen bara växer och växer på skrivbordet. Idag hade vi kemi med en massa kineser som är på besök från Kina. Det var lite deprimerande för det visade sig att det som vi höll på och jobbade med, det hade de gjort i typ sexan :S Eller iof kanske det var upplyftande att få veta att det finns länder som har det betydligt tuffare och seriösare i skolan. Vår kemi lärare, Mr Johnsson, är definitivt min favorit lärare. Han är så omtänksam och lugn och går igenom allting tydligt så att alla ska förstå, och så ler han alltid :) Jag och mina kompisar i klassen har spekulerat om att han skulle vara bög, han är lite för mjuk och snäll, ritar alltid fina bilder på våra uppgiftspapper och han hade en regnbågsfärgad typ skjort/tunika på sig en dag. Plus att han en gång sa: "Oh my god! I whrote the headeline all crooked!" Rubriken han hade skrivit på whiteboarden var lite sned, gulligt va? :) Idag fick vi vårt svar av 3:orna, de bekräftade att han var bög och gift med en man.

Sen jag börjat på Kungsholmen har jag kommit in i en dålig vana. Den går ut på att varje gång jag kommer till Slussen och mitt tåg går om mer än 10 minuter (alltså jag har just missat ett tåg) då måste jag köpa en kanelbulle på Pressbyrån. För det första är jag hungrig efter skolan och för det andra så är det ett sorts tröstätande för att jag missat tåget och måste sitta o vänta på nästa. Jag måste bryta denna vana, hur goda de än må vara :(



PS: Glöm inte Grey's Anatomy som börjar...nu!

RSS 2.0